Wraps met kip

Ingrediƫnten

6 wraps
1 teentje knoflook
1 bosje lente-ui
1 rode paprika
6 halve perziken
2 kleine wortels
500 gram kipfilet
1 eetlepel kipkruiden
1 theelepel paprikapoeder
Scheutje olijfolie
4 eetlepels zoete chilisaus
150 gram geraspte kaas

Bereiding

Snij de groente en perziken in stukjes!
Pers de knoflook uit!
Snij de kipfilet in kleine stukjes en marineer ze met de kruiden en een lepel olijfolie.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bak de knoflook met de gemarineerde kipstukjes in een koekenpan of wok.
Als de kip bijna gaar is de groenten erbij en alles nog even goed doorbakken.
Dan de stukjes perziken met zoete chilisaus erbij en klaar is de vulling voor de wrap.
Schep een paar lepels van de kip, groente mengsel in een een wrap en rol de wrap strak op.
Leg de wraps in een ovenschaal en strooi er de geraspte kaas overheen.
Bak ze in 15 tot 20 minuten!

Serveer er een lekkere salade bij van ijsbergsla, rucola en stukje paprika!
Met een dressing van olijfolie, slasaus, peper en bieslook!
Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!