Spätzle met spekjes

Een heerlijk Oostenrijks gerecht en dat binnen 20 minuten op tafel.

Voor 6 personen
Ingredienten
500 gram Spätzle
500 gram spekjes
500 gram champignons
2 rode uien
2 rode puntpaprika
1 bakje kruidenroomkaas
1 zakje parmezaanse kaas
2 eetlepels italiaanse kruiden
2 eetlepels peterselie
Zout, peper
1 groente bouillonblokje

Bereiding

Kook de spätzle zoals op de verpakking staat, voeg bij het water een groentebouillonblokje.
Snij de ui, paprika en champignons in stukjes.
Bak de spekjes met de ui krokant.
Voeg nu de paprika en champignons toe en nog een paar minuten roerbakken.
Als laatste de kruiden, parmezaanse kaas en kruidenroomkaas en nog een flinke scheut water, het moet een saus blijven!.
Roer nu de gekookte uitgelekte spätzle erdoor!
Maak er nog een lekkere salade bij van ijsbersla, komkommer en tomaat, met een dressing van olijfolie, mayonaise, zout, peper en bieslook!

Eetsmakelijk!

Een lieve groet van Kaat!