Spaghetti!

Spaghetti a la kaat!

BENODIGDHEDEN:

500 gram rundergehakt
400 gram spaghetti
1 trosje tros tomaten (+/- 8)
1 courgette
1 paprika
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 blikje tomatenpuree
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 eetlepel oregano
Zout
Peper
Parmezaanse kaas

WERKWIJZE

Snij de ui en pers de knoflook uit.
Een lepel olijfolie in de wok, en bak de ui en knoflook heel even.
Voeg het gehakt toe en bak het tot het gehakt gaar is.
Daarna doe je de courgette en paprika erbij, en 1 eetlepel Italiaanse kruiden en
1 eetlepel oregano.
Even stoven, dat het gaar is. Dan voeg je de tomatenpuree en 2dl water erbij.
Lekker 10 minuten laten pruttelen. Als laatste de gesneden tomaatjes erbij.
Laat dit alles nog even goed warm worden.
Voeg eventueel peper en zout toe.

Kook de spaghetti zoals op het pak staat!
Dit is heerlijk te serveren met een frisse salade en Parmezaanse kaas.

Eetsmakelijk!