Risotto met Zalm en Courgette

Risotto met Zalm en Courgette

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

300 gram Risotto
1 courgette
1 rode ui
2 teentjes uitgeperste knoflook
500 gram zalm in blokjes
1 eetlepel dille
200 ml. Witte wijn
500 ml hete groente/visbouillon van
1 bouillon tablet
Parmezaanse kaas
Bereiding

Snij de ui en courgette in stukjes.
Doe een lepel olijfolie in een grote kookpan!
Dan de ui, courgette en knoflook erbij en roerbak het!
Dan de risotto erbij en roer het goed door elkaar.
Als de korrels glanzend worden, afblussen met de witte wijn.
Laat het even op de hoogste stand inkoken.
Giet dan de hete bouillon er beetje voor beetje bij en blijf roeren tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
Voeg steeds genoeg bouillon toe en laat dit weer opnemen door de rijst.
Schep na circa 15 minuten de zalm voorzichtig door de rijst.
Voeg de laatste bouillon toe en kook nog 5 minuten al roerende door.
Serveer de Risotto op een bedje van gemengde sla met rucola en garneer er nog Parmezaanse kaas op!

Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!