Makkelijk gerecht!
Een makkelijke maaltijd voor 4/5 personen.
GEHAKTBALLETJES
Benodigdheden
500 gram rundergehakt ( van Slagerij van den Berg)
1 zakje Verstegen kruidenmix voor GEHAKT met paneermeel ( van Slagerij van den Berg)
1 ei
1 ui
50 gram boter
2 grote eetlepels ketjap
100 ml water
Werkwijze
Meng het gehakt met kruiden en ei goed door elkaar.
Maak van het gehakt ongeveer 10 balletjes.
Smelt de boter in de braadpan.
Bak de gehaktballetjes met de ui rondom bruin.
Voeg 2 eetlepels ketjap en 100 ml water toe en laat alles ongeveer
20 minuten sudderen.
Weet je wat heerlijk is bij dit gerecht mosterd honing saus, makkelijk zelf te maken.
MOSTERD HONING SAUS
Benodigdheden
2 grote eetlepels mayonaise
2 theelepels grove mosterd
2 theelepels honing
en eventueel een augurk in kleine stukjes.
Werkwijze
Meng dit alles door elkaar en smullen maar!