Kruidkoek muffins

Voor 8 grote muffins

Ingrediënten

150 gram speltbloem
50 gram bruine basterdsuiker of palmsuiker
1 eetlepel bakpoeder
1 dessertlepel zuiveringszout
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel koekkruiden
100 ml melk
1 geklutst ei
50 gram gesmolten boter
1 eetlepel honing
Eventueel rozijnen

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Eerst de droge ingrediënten bij elkaar en even goed doorroeren met een garde.
Dan de natte ingrediënten bij elkaar en ook even goed doorroeren met een garde.
Dan alles bij elkaar en goed doorroeren met een lepel.
Schep het beslag in de cupcake/ muffin vormpjes tot bijna vol!
Bak ze in 15 tot 20 minuten gaar!
Veel succes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat

N.B. Als u de basterdsuiker vervangt voor palmsuiker, is deze muffin ook geschikt voor mensen die weinig suikers mogen!