Indische kip met gebakken aardappeltjes
Voor 4 personen
Ingrediƫnten
500 gram kipfilet
2 lepels Indische kruiden ( toko )
2 lepels ketjap
2 lepels olijfolie
Stukje geraspte verse gember of 1 theelepel gemberpoeder
2 knoflook tenen geperst
400 gram boontjes
1 bosje lente ui
Handje cashewnoten
Bereiding
Maak de marinade van de Indische kruiden, knoflook, gember, olijfolie en ketjap.
Snij de kipfilet in blokjes.
Marineer de kipfilet ongeveer uurtje!
Kook de sperziebonen gaar.
Snij de lente ui in stukjes.
Bak de kipfilet en de lente ui gaar.
Als het gaar is, de boontjes erbij.
Eventueel een paar lepels water.
Strooi er wat cashewnoten overheen!
Serveer het met gebakken aardappelen en komkommer salade.
Veel succes!
EETSMAKELIJK!!!
Een lieve groet van Kaat.