Bladerdeeg hapje met appel en amandelspijs

24 heerlijke mini appelhapjes lekker voor bij de koffie of thee. Gepresenteerd op een servies van Ko Jager

BENODIGDHEDEN (VOOR 24 STUKS)

6 plakjes bladerdeeg
4 appels (elstar)
2 theelepels kaneel
eventueel 3 grote lepels amandelspijs
2 mini cupcake vormen
papieren mini cupcake vormpjes

WERKWIJZE

Verwarm de oven op 200 graden.
Laat de bladerdeeg ontdooien en snij de 4 appels dan in kleine
stukjes voeg dan 2 theelepels kaneel toe en ook 3 eetlepels amandelspijs meng
dit alles goed door elkaar. Snij de plakjes bladerdeeg in 1/4.
Dan leg je 1/4 plakje in een cupcake vormpje en maak er met een vork wat gaatjes in.
Doe dan een lepel van het appel mengsel in het bladerdeeg vormpje en vouw deze dan dicht.
En zo doe je dat elke keer!
Zo maakt u 24 heerlijke appelhapjes!
Afbakken op ongeveer 15 tot 20 minuten op 200 graden.

Geniet ervan en eetsmakelijk!