Geroerbakte kip met aubergine en aardappel

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

500 gram kipfilet, in blokjes
2 grote lepels currypasta
600 gram vastkokende aardappels, in blokjes
1 ui, in stukjes
1 aubergine, in blokjes
2 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theelepel verse gemberwortel, geraspt
1 kipbouillonblokje
1 1/2 dl. Water
Olijfolie
2 eetlepels verse koriander, gehakt, als garnering

Bereiding

Doe de blokjes kipfilet in een beslagkom en meng de currypasta erdoor, zorg dat de kip helemaal bedekt is.
Dan een flinke scheut olijfolie in een wok, goed warm laten worden, voeg de blokjes ui, aubergine, geperste knoflook en geraspte gember erbij en roerbak het ca. 5 minuten.
Dan de blokjes kip erbij, ook nog 5 minuten roerbakken. (eventueel nog wat olijfolie)
Maak bouillon van het water met het bouillon blokje!
Als laatste de blokjes aardappel en de bouillon.
Breng het aan de kook en laat het in 20 gaar worden!

Verdeel het over 4 borden en strooi er vere koriander over!
Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!