Eierkoeken

Heerlijke Eierkoeken…….

BENODIGDHEDEN: 2 eieren

100 gram

rietsuiker of kristalsuiker

100 gram bloem

2 theelepels bakpoeder

Werkwijze: De oven voorverwarmen op 180 graden Splits de eieren en klop het wit stijf. Voeg iedere keer een beetje suiker toe en mix het rustig door elkaar. Schep het eigeel er rustig doorheen. Schep het bloem met bakpoeder er ook rustig doorheen. Laat het beslag 5 minuten rusten voordat je het gaat verwerken. Schep ongeveer 9 hoopjes op het bakblik, zorg voor voldoende afstand, de koeken lopen iets uit. Bak de eierkoeken in 10 tot 15 minuten goudbruin.

 

Heel veel succes. TIP… ze zijn lekker met roomboter en jam of kaas. EETSMAKELIJK. WIST U ……… als u een BAKBLIK een klein beetje vochtig maakt voordat u het bakpapier er op legt, het bakpapier niet omkruld!!!!!!!!!