Chocolade Tulbandcake met Baileys

Een heerlijke tulband voor de Kerst!

Ingrediënten

4 eieren
150 gram kokosbloesemsuiker of donker bruine Basterdsuiker 
2 theelepels vanille extract of 1 zakje vanillesuiker
200 gram zachte boter
250 gram cakemeel of speltbloem en 2 theelepels bakpoeder
2 theelepels baksoda
10 gram cacao
125 gram rozijnen
125 gram pure chocovlokken

100 ml. Baileys
Bereiding
Rozijnen in de Baileys laten wellen!

Oven voorverwarmen op 175 graden.

Mix de eieren, suiker, vanille en boter tot een romig geheel!
Dan de cakemeel of speltbloem, baksoda en cacao er goed door heen mixen.
Als laatste roer je de chocovlokken en de gewelde rozijnen met Baileys er door heen.
Bak de tulband in 30 tot 40 minuten gaar!
N.B. Even met een satéprikker in de cake prikken, is deze schoon dan is de cake gaar.
Heel veel succes!

Een lieve groet van Kaat!