Chocolade Taart met frambozen

Glutenvrij

Ingrediƫnten

100 gram pure chocolade
100 gram boter
100 gram amandelmeel
4 eieren
50 gram palmsuiker of donkere basterdsuiker
Handje frambozen uit de diepvries of vers
Amandelschaafsel
Eventueel wat kokos

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Eieren scheiden!
Smelt de boter met de chocolade in een pannetje.
Mix de dooiers en de suiker tot een romig en stevig geheel.
Dan het amandelmeel en de gesmolten chocolade/ boter.
Klop in een andere kom de eiwitten stijf!
TIP! Als de eiwitten stijf zijn kun je de kom op zijn kop houden zonder dat er wat uitvalt!
Meng nu de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het chocolade beslag.
En schenk het beslag in een vierkante bakvorm 20×20 cm.
Verdeel de frambozen over het beslag en strooi er nog wat amandelschaafsel overheen.
Bak het in 25 tot 30 minuten gaar!

Strooi er nog wat kokos of poedersuiker overheen voor het serveren!

Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!