Boerenkool met zoete aardappel en spekjes met appel

Voor 4/5 personen

Ingrediƫnten

500 gram boerenkool
750 gram aardappels
1 zoete aardappel
250 gram spekjes
2 appels
1 bakje kruiden roomkaas
Peper, zout
Gehaktbal uit de oven (recept volgt)

Bereiding

Schil de aardappels en zoete aardappel en snij ze in wat kleinere stukken.
Kook ze met een laagje water en doe de boerenkool boven op de aardappels en kook het tot de aardappels gaar zijn.
Giet het overtollige water eraf.
Stamp de boerenkool fijn en roer het bakje kruiden roomkaas erdoor.
Eventueel nog wat peper en zout.
Bak de spekjes, als ze bijna goudbruin zijn, dan de stukjes appels erbij.
En bak het tot de appel zacht is, extra lekker een klein beetje kaneel erbij!
Eet de boerenkool met de spekjes en stukjes appel en een heerlijke gehaktbal!
Veel succes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat