Boerenhamburger

Voor 6 grote of 10 kleine hamburgers

Ingrediënten

500 gram rundergehakt
1 ui
1 teentje uitgeperste knoflook
3 augurkjes
4 theelepels kerriepoeder
1 theelepel sambal
1 ei
6 eetlepels paneermeel
Zout en peper

Voor de garnering
250 gram kastanje champignons
1 bakje spekjes
4 eieren

Bereiding

Snij de ui en augurkjes in kleine stukjes.
Meng het gehakt met alle in ingrediënten goed door elkaar.
Maak er 6 platte schijven van of 10 voor wat kleinere hamburgers.
Bak ze in een grillpan of tussen een contactgrill.
Serveer de boerenhamburger met gebakken spekjes en champignons.
Maak een omelet van de 4 eieren en verdeel in stukjes.
En super lekker met satesaus! Kijk bij het recept van makkelijke Kipsate!
Veel succes!

Lekker met gebakken aardappeltjes of een frietje!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.