Banaan Chocolade Brood

Ingrediënten

3 rijpe bananen
4 eieren
40 gram gesmolten boter
2 theelepels vanille extract
150 gram amandelmeel
50 gram cacaopoeder
40 gram kokos
1 eetlepel bakpoeder
1 theelepel baksoda
50 gram gehakte pure chocolade
80 gram gehakte noten, ik gebruikte 40 gram walnoten en 40 gram pecannoten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Prak de bananen.
Doe de geprakte bananen in een beslagkom, mix de eieren er een voor een rustig doorheen.
Dan de gesmolten boter en het vanille extract, alles ook weer even mixen.
Schep alle droge ingrediënten erdoor, dat is het amandelmeel, cacaopoeder, bakpoeder, baksoda en kokos. N.b. Weeg alles eerst af en roer het van te voren al door elkaar!
Roer de gehakte noten en chocolade erdoor heen.
Schep het beslag in een vierkante vorm en bak het in 25 tot 30 minuten gaar.
Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!