Banaan Havermout Koeken

20140528-173930-63570022.jpg

Van het boek Smakelijck
Gezond & Gevarieerd

Voor 12 grote koeken

Ingrediƫnten

120 gram speltbloem
85 gram roomboter
3 eetlepels palmsuiker of honing
1 banaan
1 theelepel bakpoeder
60 gram havermout
1 ei
150 gram rozijnen

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175/180 graden
Klop de zachte roomboter met de suiker/ honing tot een romig geheel met de mixer.
Prak de banaan fijn en voeg het samen met het ei toe en mix het nog even goed door.
Voeg de speltbloem, bakpoeder, havermout en rozijnen toe en meng het met een lepel goed door elkaar!
Maak met een lepel een hoopje (ongeveer 2 lepels, 9 koeken op een bakblik) en druk een beetje plat!
Voor 12 grote koeken!
Bak de koeken in 12 tot 15 minuten goudbruin!
Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!