Zomerse Kip Spaghetti

20140619-211547-76547197.jpg

Ingrediƫnten

200 gram spaghetti
1 courgette
2 wortels
1 teentje knoflook
1 rode ui of bosje lente ui
1 rode paprika
500 gram kipfilet
3 lepels bruschetta
1 lepel peterselie
2 theelepels sambal
1 blikje tomatenpuree
Olijfolie
Geraspte kaas
Zout, peper

Bereiding

Snij de groenten in kleine stukjes.
Snij de kipfilet in stukjes.
Marineer de kipfilet met het geperste teentje knoflook, 3 eetlepels bruschetta, 1 eetlepel peterselie, 2 theelepels sambal en 3 eetlepels olijfolie.
Kook de spaghetti volgens de verpakking.
Roerbak de gemarineerde kipfilet in de hapjespan/wok.
Als deze mooi van kleur is, roerbak dan de groenten erbij.
Als de groente beetgaar is, het blikje tomatenpuree en 2 blikjes water of meer!
Als alles goed gaar is, voeg dan de uitgelekte, gekookte spaghetti toe.
Alles goed door elkaar roeren. Eventueel nog wat peper en zout!
Serveer met geraspte kaas!

Veel succes!
EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!