Wortel Courgette Soep

20140319-110919.jpg

Voor 4 grote koppen soep

Ingrediƫnten

500 gram wortels
1 courgette
1 ui
1 geperst knoflook teentje
500 ml water
1 groentebouillon blokje

Bereiding

Snij de ui in kleine stukjes, pers de knoflook en doe dit in een braadpan.
Gebruik een lepel olijfolie om te bakken.
Snij de wortel en courgette in stukken.
Doe de wortel en courgette bij de ui/ knoflook en laat het even goed doorbakken.
Voeg dan het bouillon blokje en water toe.
Laat het een half uurtje koken.
Doe alles in de blender en mix het tot een romige soep.
U kunt eventueel nog wat gemalen peper er bij doen voor een pittige smaak.
Te dik!! Een klein beetje water erbij!
Serveer deze heerlijk soep met geraspte parmezaanse kaas en fijngehakte pistachenoten!
Veel succes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.