Tagliatelle met kip, champignons en spinazie

Voor 4/5 personen

Ingrediënten

500 gram kipfilet
1 zak gewassen spinazie
1 bakje kastanje champignons
1 ui
1 teen knoflook
250 gram tagliatelle
1 eetlepel kipkruiden
1 eetlepel Italiaanse kruiden
2/3 eetlepels crème fraiche
Zout, peper

Bereiding

Snij de kipfilet in blokjes.
Marineer ze met een lepel olijfolie, kipkruiden en Italiaanse kruiden.
Snij de ui in stukjes en pers de knoflook over de ui.
Bak dit in een lepel olijfolie.
Voeg de kip toe en bak het goed door.
Snij de champignons in stukjes.
Voeg deze toe bij de kip, ui mengsel, weer even goed doorbakken.
Dan de gewassen spinazie er in gedeeltes bij, zodra de spinazie geslonken is het weer aanvullen, net zo lang tot de zak leeg is.
Roer er als laatste nog 2/3 eetlepels crème fraiche doorheen.
Voor een gebonden saus, een lepel speltbloem er door heer roeren.
Veel succes!

Lekker met geraspte parmezaanse kaas en gebrande cashewnoten of pijnboompitten!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.