Tagliatelle met garnalen en basilicumsaus

img_4298.jpg

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

400 gram tagliatelle
250 gram garnalen
2 teentjes geperste knoflook
1 bosje lente-ui
100 ml. Witte wijn
100 ml. Room
1 blikje tomatenpuree
1 bosje basilicum

Voor de garnering
Fijn gesneden rucola en parmezaanse kaas!

Bereiding

Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat.
Wok de gesneden lente-ui en knoflook in een lepel olijfolie!
Dan de tomatenpuree en roerbak het.
Voeg de witte wijn toe en laat het even inkoken.
Nu de garnalen en de gesneden verse basilicum, ik gebruikte 1 1/2 handje.
En de room. Goede roeren dat het een gebonden saus wordt. Dan de tagliatelle erdoor heen en proef nog even misschien nog wat peper en zout!
Dien het op in een rond bord en strooi er nog wat rucola en parmezaanse kaas over!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!