SPECULAAS CUPCAKES

1 (1)

SPECULAAS CUPCAKES

Benodigdheden:
125 gram boter
125 gram bruine basterdsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eieren
2 eetlepels speculaaskruiden
1 eetlepel kaneel
2 eetlepels melk
Amandelschaafsel

WERKWIJZE:

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Mix boter, suiker en eieren tot een geheel, dat alles goed door elkaar zit.
Roer de speculaaskruiden en kaneel eerst goed door de zelfrijzend bakmeel, voordat u dit alles bij de boter, eieren en suiker doet.
Meel  en de 2 eetlepels melk bij de boter, suiker en eieren en mix alles goed door elkaar, tot een glad geheel.
Vul de silicone cup cake vormpjes (ik heb er 10 gemaakt) tot 2/3 van het vormpje met het beslag.
Strooi er amandelschaafsel overheen.
En bak ze in 15 tot 20 minuten op 175 graden gaar in de oven( de mijne waren in 17 minuten gaar), afhankelijk van de oven.
WIST U!
Voeg een theelepeltje bakpoeder toe bij de zelfrijzend bakmeel en u  krijgt een super zachte en luchtige cup cake.
Ik wens u weer veel bakplezier en alvast eetsmakelijk en een lieve groet van Kaat.