Lasagne met ZALM!!

20140131-120055.jpg

Ingrediƫnten

1 pakje lasagne bladen
250 gram gewone zalm
250 gram gerookte zalm
1 courgette
1 ui
1 groene paprika
1 zakje parmezaanse kaas
1 pakje slagroom of 1 bakje kruidenroomkaas
2 bolletjes mozzarella
1 zakje geraspte kaas
Dille, zout en peper

Bereiding

Leg de lasagne bladen in heet water. Dan zijn ze straks al een beetje zacht als u ze gaat verwerken in de ovenschotel.
Snij de courgette, ui en paprika in stukjes.
Snij de zalm in stukjes.
Wok de groente en als deze knapperig zijn, doe er dan de zalm bij.
Alles even goed doorbakken, niet te bruin.
Dan de slagroom of kruiden roomkaas en parmezaanse kaas erbij, als het te dik is een klein beetje water erbij.
Maak de saus af met wat dille, peper en zout naar smaak.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Eerst een laagje saus in de ovenschaal, dan de lasagne bladen, dan weer saus en net zo lang tot u eindigt met de lasagne bladen.
Snij de bolletjes mozzarella in plakjes en leg deze op de lasagne bladen.
Dan de geraspte kaas, zodat alles bedekt is.
Zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven.

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.