Italiaans gehaktbrood

20140219-091101.jpg

Voor 4 / 5 personen

Ingrediënten

500 gram rundergehakt
100 gram belegen kaas
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 ui
1 teen knoflook
1 eetlepel Italiaanse kruiden
4 zongedroogde tomaatjes
1 ei
3 eetlepel paneermeel
Peper en zout

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Snij alle groenten en tomaatjes in stukjes.
Kneed daarna alle ingrediënten goed door het gehakt.
Doe alles in een cakevorm, ik had nog een glazen cakeschaal.
Bak het gehaktbrood in 40 minuten gaar.
Stort het gehaktbrood op een bakplaat en bak het nog 10 minuten extra voor een mooie kleur aan de buitenkant.
Veel succes!

Lekker met een gebakken aardappeltje en verse snijboontjes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat

  • Lineke Simon

    Ook dit recept was leuk om te bereiden, en het smaakte heerlijk!!
    Bedankt Katy

    • Kaatenkoken

      Gelukkig Lineke! :)