Indische kip met gebakken aardappeltjes

20140317-150428.jpg

Voor 4 personen

Ingrediƫnten

500 gram kipfilet
2 lepels Indische kruiden ( toko )
2 lepels ketjap
2 lepels olijfolie
Stukje geraspte verse gember of 1 theelepel gemberpoeder
2 knoflook tenen geperst
400 gram boontjes
1 bosje lente ui
Handje cashewnoten

Bereiding

Maak de marinade van de Indische kruiden, knoflook, gember, olijfolie en ketjap.
Snij de kipfilet in blokjes.
Marineer de kipfilet ongeveer uurtje!
Kook de sperziebonen gaar.
Snij de lente ui in stukjes.
Bak de kipfilet en de lente ui gaar.
Als het gaar is, de boontjes erbij.
Eventueel een paar lepels water.
Strooi er wat cashewnoten overheen!
Serveer het met gebakken aardappelen en komkommer salade.
Veel succes!
EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.