Een heerlijk Vega recept!

20140519-182912.jpg

Asperges, courgette, lente-ui en zoete aardappel

Voor 2 personen

Ingrediƫnten

400 gram asperges
1 lepel Bouillonpoeder
1/2 courgette
Bosje lente-ui
1 zoete aardappel
2 grote lepels kruidenroomkaas
3 lepels parmezaanse kaas
Verse tuinkruiden, basilicum, peterselie, rozemarijn en tijm

Bereiding

Schil de asperges en snij ze in kleine stukjes.
Kook ze gaar in een lepel bouillon poeder.
Snij de lente-ui, zoete aardappel en courgette in blokjes.
Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de groenten gaar.
Voeg op het laatst de kruidenroomkaas en parmezaanse kaas toe en even goed doorroeren.
Verdeel de asperges over 2 borden.
En schep het groente mengsel erover!
Snij de tuinkruiden fijn en verdeel hierover!
Veel succes!

EETSMAKELIJK en een lieve groet van Kaat!