Couscous met verse groenten

image.jpg

Een heerlijke vervanger voor de aardappelen!
Deze couscous kan je bij vele vlees en vis gerechten serveren!

Ingredi├źnten

400 gram couscous
1 rode ui
1 grote rode puntpaprika
75 gram rucola
1 komkommer
3 eetlepels olijfolie
4 eetlepels mayonaise
2 theelepels Curry Madras van Jonnie Boer
800 ml. Water
2 groente bouillon blokjes

Bereiding

Kook 800 ml. water met 2 groente bouillon blokjes.
Zet het gas uit.
Voeg de couscous toe en roer het met een vork even door.
Deksel erop en 4/5 minuten laten staan. Je zal dan zien dat het vocht in de couscous zit. Nu even met een vork losmaken. Het staat ook op de verpakking van de couscous!
N.B. Bij de Aldi verkopen ze biologische couscous.
Snij nu de paprika, ui, komkommer en rucola in kleine stukjes.
Maak een dressing van de olijfolie, mayonaise en curry!
Ga als volgt te werk, als de couscous klaar is, eerst de dressing er goed door roeren en dan de verse groenten.

En is er nog wat over, de andere dag is het ook nog super lekker!

Heel veel succes!

Een lieve groet van Kaat!