Chocolade cake van Speltbloem en Frambozen

20140508-093012.jpg

Ik heb dit gebakken in een brownievorm!
Je kan hier ook ongeveer 8 tot 10 cupcakes van maken!

Ingrediënten

150 gram speltbloem
1 eetlepel bakpoeder
75 gram palmsuiker of donkere basterd suiker
1dl karnemelk
1 ei
1 eetlepel honing
50 gram boter
100 gram pure chocolade
80 gram bevroren frambozen
Amandelschaafsel

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Bekleed de bakvorm met bakpapier.
Smelt de boter met chocolade.
Roer het ei en honing goed door de karnemelk.
Als de boter en chocolade gesmolten zijn, roer dit dan ook door de karnemelk.
Het moet een geheel zijn, dus goed roeren.
Maak een kuiltje in de droge ingrediënten (speltbloem,bakpoeder en suiker).
En roer dan het karnemelk mengsel er voorzichtig door.
Als laatste de bevroren frambozen er voorzichtig door scheppen.
Dan alles in de bakvorm!
Strooi er als laatste nog wat amandelschaafsel over.
Bak het in 20 tot 25 minuten gaar.
Veel succes!

Ik snij er altijd kleine stukjes van, is gezellig om te delen!
Enne iedereen wil dat kleine stukje toch wel even proeven!

EETSMAKELIJK!!

Een lieve groet van Kaat!