Chocolade Brownie met noten

20140213-222147.jpg

Echt een aanrader voor je geliefde op VALENTIJN of zomaar omdat je veel om anderen geeft!

Ingrediƫnten

200 gram boter
200 gram pure chocolade
200 gram bruine basterd
4 eieren
120 gram speltmeel
1/2 theelepel zout
80 gram noten

Bereiding

Smelt de chocolade met de boter samen in ongeveer 2 minuten in de magnetron, houd het in de gaten, als het gesmolten is, is het klaar.
Roer dit mengsel goed door elkaar en laat het even rusten (een beetje afkoelen)
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Mix de suiker en eieren tot een luchtig beslag, 3 minuten ongeveer.
Spatel het boter, chocolade mengsel er voorzichtig, maar goed door.
Dan spatel je het meel en zout er doorheen.
Als laatste de noten.
Schenk het beslag in een met bakpapier beklede browniebakvorm van 20×20 cm.
En bak de brownie in 30 minuten gaar.
Veel succes!

Snij de brownie in stukjes of voor Valentijn steek er dan met een hartvormige koekjesuitsteekvorm een hartje uit!
Bestuif nog met poedersuiker en cacaopoeder!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.