Chocolade Bananentaart

Een heerlijke chocolade bananentaart!

Ingredienten

150 gram zachte boter
125 gram donkere Bruine basterdsuiker
4 eieren
140 gram zelfrijzend bakmeel
10 gram cacao
4 bananen
1 pakje slagroom
1 zakje slagroomversteviger
Pure chocolade vlokken

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.

Mix de zachte boter met de suiker romig.
Voeg de eieren er een voor een bij en iedere keer mixen.
Dan het zelfrijzend bakmeel en de cacao erbij en nog even mixen.
Doe het beslag in een ronde bakvorm van 24 cm.
En bak de cake in 25 tot 30 minutes gaar.
Prik even met een prikker of de cake gaar is!
Laat de cake afkoelen.
Hol de cake nu uit (het werkt het makkelijkste met een lepel) ongeveer 1 cm van uit de buitenrand.
Schep de cake nu in een bakje en verkruimel deze.
Je hebt nu een soort bakje in je taart.
Strooi nu wat chocolade vlokken in het ,bakje,
Pel de bananen en snij doormidden en dan nog een keer doormidden.
Leg deze nu op de chocolade vlokken.
Klop de slagroom met de Klop-Fix en een lepel suiker romig.
Schep nu nog 5 eetlepels chocovlokken erdoor en verdeel het over de bananen.
Als laatste de cake kruimels, strooi deze over de slagroom en maak een er mooie taart van! Druk nog even een beetje aan met vochtige handen.

Veel succes!

Lieve groet van Kaat!