Bladerdeeghapjes

20140305-151002.jpg

Kip, kaaspasteitjes

Ingrediënten

Voor 20 hapjes

5 plakjes roomboter bladerdeeg
75 gram gesneden kipfilet
100 gram Roomkaas
2 lepels bieslook
2 lepels parmezaanse kaas
1 ei losgeklopt
Sesamzaad

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Heb de hapjes in een mini cupcake vorm gebakken.
20 papieren mini cupcake vormpjes.
Snij de kipfilet in kleine stukjes.
Doe alle ingrediënten bij elkaar en meng het goed door.
Snij het plakje bladerdeeg in vieren.
Gebruik 1/4 plakje voor een vormpje.
Leg het plakje in het vormpje en prik er met een vork wat gaatjes in.
Schep een grote theelepel vulling erin.
En vouw de puntjes naar elkaar toe, het is nu net een envelopje!
Maak zo de rest van de hapjes.
Bestrijk ze met wat water of een klein beetje eigeel!
En strooi wat sesamzaad over de hapjes.
Bak ze in 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
Veel succes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat