Amandel chocolade cupcake met gezonde suiker

20140410-123531.jpg

Voor 8 stuks

Ingrediƫnten

100 gram amandelmeel
50 gram geraspte kokos
1 eetlepel bakpoeder
75 gram palmsuiker
100 gram pure chocolade
50 boter of kokosolie
100 ml. Kokosmelk
1 ei
12 walnoten
Amandelschaafsel

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden.
Smelt de chocolade en boter of kokosolie bij elkaar in een pannetje.
Roer de amandelmeel, kokosrasp, palmsuiker en bakpoeder goed door elkaar.
Roer de kokosmelk en het ei ook goed door elkaar.
Als de boter en chocolade gesmolten zijn, meng deze dan goed door het kokos ei mengsel.
Spatel nu alles snel door elkaar.
Hak de walnoten fijn.
Doe ongeveer een eetlepel in een cupcakevormpje en vul verder met het mengsel.
Als garnering nog wat amandelschaafsel erover.
Bak de cupcakes in 20 tot 25 minuten gaar!
Veel succes!

EETSMAKELIJK!!!

Een lieve groet van Kaat.